Om os

Pippali – kort fortalt

VORES HISTORIE

Pippali åbnede dørene i efteråret 2017, med et ønske om at servere autentisk indisk mad, hvor passion og tradition afspejles i en unik madoplevelse. Siden vores åbning har vi dannet gode relationer til vores gæster, som vi har taget imod med åbne arme og begejstring. For hver gæst vi modtager, vokser vores passion.

Målet er at Pippali bliver kendetegn for en autentisk indisk madoplevelse i Danmark.

Afspil video

Hvad betyder Pippali?

Pippali er det indiske ord for “indisk lang peber”. Dette krydderi er kernen i utallige massalaer, og har mange sundhedsmæssige fordele. Pippali er et anerkendt Ayurvedic krydderi, med en unik og stærk smag, som ender sødt.

Gennem historien har Pippali krydderiet rejst hele vejen fra Indien, til Grækenland og senere til Italien. Hvert sted udforskede man nye fordele, og nye brugsmetoder.

Pippali bruges som kernen i mange krydderiblandinger og vi ønskede at gå tilbage til den autentiske indiske madlavning.

Derfor gik vi tilbage til de simple krydderier, som var grundlaget for netop dette.

I hjertet af Herlev

Find os i hjertet i Herlev, i det hyggelige lokalmiljø omkring Herlev Bymidte. Her kan du nyde lækker indisk mad i vores 2000 kvm store restaurant.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

"Vi er passioneret omkring vores madlavning, hvor smagsoplevelsen er i fokus og tilberedes ud fra nøje udvalgte råvarer. Målet er at servere indisk mad som kun inderne kender det."

Vores kunder siger

Scroll til toppen

Kære kunder,

Grundet regeringens nye restriktioner angående Covid-19, vælger vi desværre at lukke restauranten indtil videre grundet corona. Vi håber at I alle ville forstå vores hårde beslutning om at lukke restauranten.

Vi beklager ulejligheden.
Mvh
Pippali Indisk Restaurant