VI TAGER SERVICE HELT IND TIL HJERTET

Hos Pippali tager vi service meget seriøst, og vi har en dyb forpligtelse til at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og godt taget hånd om. Vi tror på, at en fremragende madoplevelse ikke kun handler om den lækre mad, vi serverer, men også om den omsorg og opmærksomhed, vi viser vores gæster.

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Tøv ikke med at kontakte os, vi står til rådighed til at hjælpe dig og vi besvarer på din henvendelse inden for 24 timer.

Åbningstider

Menukort

Vi er stolte af at præsentere dig for vores autentiske indiske spiseoplevelse, hvor vi har valgt de fineste ingredienser og krydderier for at give dig den mest autentiske smagsoplevelse. Velkommen til Pippali, hvor vores passion for indisk mad og gæstfrihed vil skabe uforglemmelige øjeblikke for dig og dit selskab. Lad os tage dig med på en kulinarisk rejse, der vil efterlade dig fortryllet og mæt af de magiske smagsoplevelser fra Indien.

Pippali is the Indian word for Indian long pepper. This spice is the core of countless masala, and has innumerable health benefits.

Fri Parkering

I Herlev Bygade 14 tilbyder vi fri parkering med følgende retningslinjer:

Hverdage
Weekender

Vi ser frem til at byde dig velkommen med nem og bekvem parkering. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.