Oplev Indiens Kulinariske Hjerte!
Velkommen til Pippali, hvor vi inviterer dig ind i Indiens kulinariske hjerte og byder dig velkommen til en uforglemmelig rejse gennem autentisk indisk madkunst.
VORES HISTORIE
Pippali åbnede dørene i efteråret 2017 med et enestående ønske: at servere autentisk indisk mad, hvor vores passion og traditioner afspejles i hver eneste ret og skaber en unik madoplevelse. Siden vores spæde begyndelse har vi dannet stærke relationer til vores gæster, som vi altid har taget imod med åbne arme og begejstring. For hver gæst, der har sat deres tillid til os, er vores passion vokset.
Tak fordi I har taget del i vores rejse ind i hjertet af Indien gennem maden. Vi lover at fortsætte med at overraske og glæde jer med autentiske smagsoplevelser, der vil efterlade jer fortryllede og mætte af glæde. Velkommen til Pippali, hvor vores passion for mad og traditioner bliver til uforglemmelige madoplevelser for jer alle.
HVAD BETYDER PIPPALI?
Pippali er det indiske ord for “indisk lang peber”. Dette krydderi er kernen i utallige massalaer, og har mange sundhedsmæssige fordele. Pippali er et anerkendt Ayurvedic krydderi, med en unik og stærk smag, som ender sødt.
Gennem historien har Pippali krydderiet rejst hele vejen fra Indien, til Grækenland og senere til Italien. Hvert sted udforskede man nye fordele, og nye brugsmetoder.
Pippali bruges som kernen i mange krydderiblandinger og vi ønskede at gå tilbage til den autentiske indiske madlavning.
Derfor gik vi tilbage til de simple krydderier, som var grundlaget for netop dette.